Urari de sf Maria. Mesaje de sf Maria. La multi ani Maria

 Urari de sf Maria. Mesaje de sf Maria. La multi ani Maria!

Iata ca a sosit acel moment din an cand peste un milion de romani isi serbeaza ziua onomastica. Si asta pentru ca statisticile spun ca in Romania, foarte multi barbati si femei poarta numele de Maria, Marian, Mioara, Mariuta, Mariuca, Marilena, Marinela, Marinel, Marin, Marina etc.

Sa le uram tuturor sarbatoritilor un calduros si sincer La multi ani! Sa aveti o zi onomastica minunata, cu sanatate, noroc, belsug, armonie si pace in suflet!

Fie ca sfanta al carei nume il purtati sa va ocroteasca mereu si sa va dea sanatate, fericire, intelegere in familie, iubire si numai bine intreaga viata!

Trimite pe Facebook:

 

 Am facut o selectie de urari de sf Maria ca fiecare dintre voi sa le poata spune celor dragi La multi ani Maria sau La multi ani Marian intr-un mod deosebit, unic, cu o felicitare de Sfanta Maria. Cele mai frumoase mesaje urari felicitari La multi ani Maria:

La multi ani de Sfanta MariaUrari de sf MariaLa multi ani de Sfanta MarieMesaje de sf MariaLa multi ani Maria urariMesaje de sf Maria
Voi incerca sa actualizez acest articol cu urari de sfanta Maria pe masura ce voi dispune de noi videoclipuri cu mesaje de sf Maria. 

M-as bucura daca mi-ai spune intr-un comentariu care dintre ele este preferatul tau. Nu uita sa il distribui pe facebook si pe whatsapp, ca sa le faci o surpriza si o bucurie tuturor celor care poarta numele Maria sau derivatele. 

In anii trecuti oamenii spuneau ca nu este bine sa urezi La multi ani celor care poarta numele Maria in data de 15 august, insa preotii au infirmat aceasta teorie si au spus ca poti face urari de sf Maria atat pe data de 15 august, cat si pe data de 8 septembrie. 

Asadar, sa le uram din inima la multi ani Mariilor din viata noastra! Am convingerea ca aproape orice familie din Romania are cel putin o Marie careia sa ii ureze tot ce este mai bun. 

"Venerarea Mariei ca fecioară joacă un rol important deopotrivă în bisericile ortodoxe, cea catolică, cea anglicană și cele orientale. Un număr foarte mare de biserici și catedrale îi poartă numele, inclusiv spre exemplu 70% din catedralele franceze. De asemenea, în Coran există un capitol (sură) ce îi poartă numele- Surat Maryam (Sura Mariei).

Principala sărbătoare a Maicii Domnului este Adormirea Maicii Domnului („Sfânta Maria Mare”), sărbătorită pe 15 august de ortodocși, greco-catolici, romano-catolici și anglicani.

Toți aceștia sărbătoresc pe 8 septembrie Nașterea Maicii Domnului („Sfânta Maria Mică”). Pe 12 septembrie romano-catolicii serbează Sfântul Nume al Mariei, cu referire încrederea în puterea invocării acestui nume. Pe 15 septembrie catolicii sărbătoresc Maica Îndurerată (în latină Mater Dolorosa).

Pe 25 martie biserica catolică și cele ortodoxe sărbătoresc Buna Vestire. În limbaj popular sărbătoarea se numește Blagoveștenie." - sursa wikipedia

Comentarii