Urari de sf Maria. Mesaje de sf Maria. La multi ani Maria

 Urari de sf Maria. Mesaje de sf Maria. La multi ani Maria!

Iata ca a sosit acel moment din an cand peste un milion de romani isi serbeaza ziua onomastica. Si asta pentru ca statisticile spun ca in Romania, foarte multi barbati si femei poarta numele de Maria, Marian, Mioara, Mariuta, Mariuca, Marilena, Marinela, Marinel, Marin, Marina etc.

Sa le uram tuturor sarbatoritilor un calduros si sincer La multi ani! Sa aveti o zi onomastica minunata, cu sanatate, noroc, belsug, armonie si pace in suflet!

Fie ca sfanta al carei nume il purtati sa va ocroteasca mereu si sa va dea sanatate, fericire, intelegere in familie, iubire si numai bine intreaga viata!

Trimite pe Facebook:

 

 Am facut o selectie de urari de sf Maria ca fiecare dintre voi sa le poata spune celor dragi La multi ani Maria sau La multi ani Marian intr-un mod deosebit, unic, cu o felicitare de Sfanta Maria. Cele mai frumoase mesaje urari felicitari La multi ani Maria:

La mulți ani de Sfânta Maria! Fie ca această zi specială să îți aducă bucurie și binecuvântări în viață. Să fii înconjurată de dragoste, sănătate și succes în toate lucrurile pe care le întreprinzi.


Sfânta Maria să vegheze asupra ta și să-ți aducă tot ce-ți dorești de ziua ta de naștere! Să ai parte de zâmbete sincere, împliniri și momente minunate alături de cei dragi. La mulți ani fericiti!


În ziua ta specială, Sfânta Maria să-ți ofere lumina și căldura sa divină. Să fii înconjurată de prieteni adevărați și de momente de neuitat. La mulți ani, cu bucurie și iubire!


La mulți ani de Sfânta Maria! Îți doresc ca drumul vieții tale să fie presărat cu flori și căldură, iar norii să se risipească mereu în fața soarelui fericirii. Să ai parte de o zi minunată și de un an plin de împliniri!


Fie ca Sfânta Maria să îți aducă în viață lumină și speranță. Să rămâi mereu înconjurată de iubirea celor dragi și să ai parte de succese și realizări remarcabile. La mulți ani de sărbătoarea ta!


De ziua Sfintei Maria, îți urez un călător frumos prin viață. Să descoperi noi orizonturi, să strălucești în tot ceea ce faci și să fii fericită în fiecare clipă. La mulți ani cu dragoste și armonie!


La mulți ani de Sfânta Maria! Fie ca această zi să fie plină de magie și căldură. Să fii înconjurată de prieteni devotați și de momente speciale alături de cei dragi. Să ai parte de un an plin de bucurii și realizări!


Sfânta Maria să-ți aducă un strop de cer senin și flori parfumate în viața ta. Să fii sănătoasă, fericită și împlinită în tot ceea ce faci. La mulți ani cu dragoste și binecuvântări!


În ziua ta de naștere, Sfânta Maria să-ți aducă multă iubire și prosperitate. Să strălucești în fiecare moment și să ai parte de fericire neîncetată. La mulți ani plini de bucurie și realizări remarcabile!


La mulți ani de Sfânta Maria! Să fii înconjurată de pace și înțelepciune, iar viața ta să fie binecuvântată cu momente magice și împliniri de neuitat. Să ai parte de o zi minunată și un an extraordinar!

La multi ani de Sfanta Maria

Urari de sf Maria

La multi ani de Sfanta Marie

Mesaje de sf Maria

La multi ani Maria urari

Mesaje de sf Maria

Voi incerca sa actualizez acest articol cu urari de sfanta Maria pe masura ce voi dispune de noi mesaje de sf Maria. 

M-as bucura daca mi-ai spune intr-un comentariu care dintre ele este preferatul tau. Nu uita sa il distribui pe facebook si pe whatsapp, ca sa le faci o surpriza si o bucurie tuturor celor care poarta numele Maria sau derivatele. 

In anii trecuti oamenii spuneau ca nu este bine sa urezi La multi ani celor care poarta numele Maria in data de 15 august, insa preotii au infirmat aceasta teorie si au spus ca poti face urari de sf Maria atat pe data de 15 august, cat si pe data de 8 septembrie. 

Asadar, sa le uram din inima la multi ani Mariilor din viata noastra! Am convingerea ca aproape orice familie din Romania are cel putin o Marie careia sa ii ureze tot ce este mai bun. 

"Venerarea Mariei ca fecioară joacă un rol important deopotrivă în bisericile ortodoxe, cea catolică, cea anglicană și cele orientale. Un număr foarte mare de biserici și catedrale îi poartă numele, inclusiv spre exemplu 70% din catedralele franceze. De asemenea, în Coran există un capitol (sură) ce îi poartă numele- Surat Maryam (Sura Mariei).

Principala sărbătoare a Maicii Domnului este Adormirea Maicii Domnului („Sfânta Maria Mare”), sărbătorită pe 15 august de ortodocși, greco-catolici, romano-catolici și anglicani.

Toți aceștia sărbătoresc pe 8 septembrie Nașterea Maicii Domnului („Sfânta Maria Mică”). Pe 12 septembrie romano-catolicii serbează Sfântul Nume al Mariei, cu referire încrederea în puterea invocării acestui nume. Pe 15 septembrie catolicii sărbătoresc Maica Îndurerată (în latină Mater Dolorosa).

Pe 25 martie biserica catolică și cele ortodoxe sărbătoresc Buna Vestire. În limbaj popular sărbătoarea se numește Blagoveștenie." - sursa wikipedia






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu