marți, 2 iulie 2024

O zi de joi frumoasa si luminoasa!

 Tuturor va doresc sa aveti o zi de joi frumoasa si luminoasa! O zi insorita in care sa zambiti mult, sa va bucurati de fiecare clipa si sa daruiti din preaplinul inimilor voastre celor mai putin norocosi. Diminetile de joi incep intr-un mod special, simplu si totusi plin de farmec: cu o cafea aburinda si cu urari pe care le trimitem prietenilor. Sarbatorim astfel micile bucurii ale vietii, acele momente care ne aduc linistea sufleteasca si care ne umplu sufletul de caldura.

Aerul diminetii e proaspat, pasarile deja canta vesele pe crengile copacilor, fructele s-au copt si isi raspandesc aromele pe dealuri, pe campii si chiar prin orase. Aroma intensa si bogata de cafea proaspata face ca ziua de joi sa inceapa frumos si sa ne dea enegia de care avem nevoie pentru a face fata provocarilor care ne vor iesi in cale. Cu inima plina de veselie parca altfel vedem viata, nu-i asa?

Povesti crestine pentru copii cu morala




Urarea mea, O zi de joi frumoasa, nu este doar o vorba in vant. Este gandul meu bun indreptat catre toti prietenii mei, catre cei pe care nu ii cunosc, dar pe care ii simt aproape, catre cei carora nimeni nu le spune un cuvant de mangaiere la trezire. Voua tuturor va doresc sa traiti clipe frumoase, sa va lasati purtati de amintiri placute si sa va faceti planuri pentru ca ziua de astazi sa fie cu adevarat incantatoare si binecuvantata. 

Va doresc sa va gasiti timp pentru voi, sa va iubiti asa cum meritati, sa va bucurati de o cafea calda si aromata, sa va gasiti linistea interioara si sa zambiti frumosului din jurul vostru. Sa va fie ziua de joi minunata si fiecare clipa sa devina o amintire frumoasa si luminoasa!

Aici gasiti urari si mesaje frumoase pentru prieteni:

O zi de miercuri frumoasa

O zi de marti cu noroc

O zi de luni frumoasa

Duminica placuta

Buna seara




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu