marți, 2 iulie 2024

O zi de miercuri frumoasa, cu bucurii!

 O zi de miercuri frumoasa, cu bucurii si mult noroc! Miercuri e ziua in care viata se echilibreaza. Sa ai parte de oportunitati neasteptate, zambete sincere si multa iubire! 

Iata cateva curiozitati despre ziua de miercuri:

-In limba engleza, cuvantul Wednesday provine din engleza veche si inseamna Ziua lui Oden, cu referire la zeul Odin, zeul suprem in mitologia nordica.

-In multe limbi latine, miercuri vine de la Mercur, zeul roman al comertului, comunicarii si calatoriilor. 

-In traditia hindusa, e bine sa porti verde miercurea, ca sa ai noroc si prosperitate. 

Carti pentru femei




-In multe culturi, miercuri este considerata o zi norocoasa pentru inceperea de noi proiecte deoarece este ziua din mijlocul saptamanii si simbolizeaza echilibrul. 

-In mitologia japoneza, miercuri este considerata o zi buna pentru activitati legate de apa, cum ar fi pescuitul sau sporturile nautice. 

Te invit sa descoperi si alte articole interesante de pe blogul Urari Mesaje Felicitari:

Ce culoare sa porti in functie de zilele saptamanii

O zi de marti cu noroc

O zi de luni frumoasa

Duminica placuta

Buna seara

Planse toamna pentru gradinita



Mesaje de bună dimineața miercuri, urări de miercuri dimineața, o zi frumoasă de miercuri, cafeaua de miercuri dimineața, bună dimineața la cafea, miercuri cu bucurii, ceașcă de cafea și mesaje, gânduri pozitive miercuri, urări de o zi minunată, o zi de miercuri cu noroc, mesaje de miercuri cu cafea, urări matinale miercuri, poze cu cafea și urări, miercuri dimineața bună, o zi reușită miercuri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu