O seara placuta! Noapte buna si somn usor!

 O seara placuta! Noapte buna si somn usor!

Inserarea se lasa incet, incet peste pamant. Soare merge la culcare, dar ne lasa ca amintire lumina, caldura si frumusetea apusului. Ne mai lasa si speranta unei noi zile, asa ca putem adormi linistiti. 

Sa aveti o seara placuta, cu momente de relaxare, cu ganduri bune, cu inima senina si fericire!

Noapte buna, oameni frumosi! Va doresc sa dormiti linistiti, sa aveti vise placute, ingerii sa va vegheze somnul si sa vi-l faca odihnitor, pentru ca maine dimineata sa va treziti binedispusi, cu pofta de viata si curaj pentru a infrunta tot ce va veni. 

Somn usor si vise frumoase! Luna sa va vegheze somnul, stelele sa va lumineze gandurile, iar ingerii sa va aduca tot ce e mai bun pentru voi!

Trimite pe Facebook:

 

 O seara cat mai placuta, o noapte buna si un somn usor va doresc tuturor! Multa sanatate si numai bine! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Îți doresc o seară plină de liniște și armonie, în care să te bucuri de fiecare clipă și să uiți de grijile cotidiene. Să ai o noapte minunată!


Fie ca această seară să fie presărată cu zâmbete și bucurii, iar inima ta să se umple de iubire și fericire. O seară minunată să ai!


Să pășești în această seară cu încredere și să lași tot ce a fost mai greu în spate. Îți doresc să te bucuri de momentele frumoase și să trăiești în prezent. O seară deosebită să ai!


Să te înconjori de oameni dragi și să împărtășești cu ei cele mai frumoase amintiri în această seară. Să fii înconjurat de iubire și căldură. O seară plăcută să ai!


Fie ca această seară să fie răsfățul pe care ți-l oferi după o zi plină de muncă. Lasă-ți sufletul să se odihnească și să se umple de bucurie. Să ai o seară minunată!


Îți doresc ca în această seară să te simți complet și împlinit. Să găsești liniștea interioară și să te bucuri de fiecare clipă. O seară frumoasă să ai!


Fie ca această seară să fie un prilej de regăsire cu tine însuți/însăți. Să-ți ofere răgazul necesar pentru a te reconecta cu pasiunile și visurile tale. O seară plăcută și inspirațională să ai!


Să te bucuri de razele blânde ale apusului și de liniștea serii. Lasă-ți sufletul să se încarce cu energie pozitivă și să se pregătească pentru o nouă zi plină de oportunități. O seară minunată să ai!


Îți doresc să-ți găsești momente de relaxare și să te dedici lucrurilor care-ți aduc bucurie. Lasă-ți sufletul să plutească într-o mare de seninătate. O seară frumoasă și relaxantă să ai!


Să privești cerul înstelat în această seară și să-ți amintești că ești înconjurat/ă de frumusețea universului. Să simți că faci parte dintr-un întreg mai mare. O seară specială să ai!

Sper că aceste mesaje să îți aducă un strop de bucurie și să îți facă seara mai frumoasă. O seară minunată și liniștită să ai!

Am pregatit un scurt articol cu urari de seara placuta. Sper sa iti placa si sa te bucure, la fel cum sper ca fiecare urare pe care o trimit spre tine sa se implineasca. 

Am inclus in articol numai urari de bine. Stiu ca sunt multi oameni carora le plac aceste mesaje cu seara placuta, asa ca am facut-o cu gandul la ei, ca sa le ofer o mica bucurie. 

Pentru tine, prieten drag, cu respect si cu ganduri bune, trimit aceste urari de buna seara si sper din suflet sa ai o noapte buna si un somn usor, odihnitor. 

Iti multumesc pentru sustinere si iti doresc numai bine, multa sanatate si o noapte linistita!

Ai observat cat de placut si odihnitor este somnul din noptile in care afara ploua? Ete un sunet constant si nu foarte deranjant care ne linisteste si ne face sa dormim neintorsi. 

Stiai ca exista milioane de oameni pe pamant care, din cauza ca nu pot dormi noaptea bine, cauta pe youtube videoclipuri cu sunetul ploii? Si chiar gasesc, pentru ca multi creatori de continut ofera acest tip de relaxare. 

Poti gasi multe videoclipuri cu sunetul ploii care au ore intregi. Incearca sa lasi acest sunet sa iti invadeze casa si sufletul si vei descoperi ca poti munci si poti avea o seara placuta si o noate relaxanta datorita picaturilor de ploaie care cad constant din cer. 

Este ceva complet diferit de picatura chinezeasca, cea care iti poate toca nervii marunt, marunt pana cand ajungi sa iti pierzi mintile, pana cand ai face absolut orice pentru a scapa de acel mic sunet enervant care iti tulbura creierul. 




Comentarii