Buna seara! O seara minunata iti doresc!

 Buna seara! O seara minunata iti doresc!

Buna seara! Oriunde in lume te-ai afla, eu iti doresc sa ai o seara minunata, cu voie buna, relaxare si armonie!

Sa ai o noapte linistita care sa iti aduca odihna si relaxare. 

Noapte buna, prieten drag! Fie ca seara sa te gaseasca sanatos si sa iti aduca bucurii. 

Sa ai o noapte placuta! 

Noapte buna, somn usor, vise placute!

Buna seara, om frumos! O seara minunata iti doresc, cu ganduri senine, veselie in suflet si armonie in familie!

Trimite pe Facebook:

 


Am pregatit, de asemenea,o imagine frumoasa pe care o poti folosi daca vrei sa le faci prietenilor tai de pe facebook o bucurie. Te-as ruga doar sa precizezi sursa, adica sa le spui de unde ai luat imaginea de buna seara. 

Mie mi-a placut foarte mult aceasta poza si ma bate gandul sa o printez ca sa o agat undeva in perete, cu alt mesaj, desigur. Tu ce fel de imagini ai vrea sa gasesti atunci cand cauti poze de buna seara sau imagini de noapte buna?

Se spune ca, indiferent de varsta pe care o are in buletin, omul ramane acelasi suflet tanar care a fost candva. Inclin sa cred ca este adevarat. Poza pe care am ales-o pentru astazi o dedic tuturor celor care, indiferent de varsta, au sufletul tanar si o pofta de viata incredibila. 

In zona unde locuiesc, astazi a avut loc o talharie. S-a intamplat ca o camera de filmat sa surprinda momentul, care a devenit repede viral pe facebook. 

Un tanar a coborat dintr-o masina, s-a prefacut ca o intreaba ceva pe o doamna in varsta care trecea pe acolo, iar cand a ajuns langa ea, i-a smuls geanta si a fugit.

Doamna, dupa el. A incercat sa se urce in masina, dar nu a reusit, pentru ca inconstientul acela a pornit masina, trantind femeia la pamant. 

Oamenii care au vazut videoclipul spuneau ca soferul ar fi fost mort la aceasta ora daca doamna reusea sa se urce cu el in masina. Sigur ca nu e recomandat sa faci asa ceva, dar mie mi-a placut maxim de acea doamna.

A avut prezenta de spirit, a  fost indrazneata, a uitat ca in urma cu un minut abia isi tragea pasii pe trotuar. Spiritul ei tanar a facut-o sa fuga dupa talhar, sa se agate de masina lui, sa strige dupa ajutor si sa opreasca alte masini  mai apoi pentru a cere ajutor. Din cate am inteles, tanarul a fost repede prins intr-un orasel vecin. 

Desigur, cand spun sa ne pastram spiritul tanar, nu ma refer la a ne lupta cu talharii, ci mai degraba la a ne bucura de viata cu toata inima, ceea ce iti doresc si tie!

Buna seara! O seara minunata iti doresc si o noapte linistita! 



S-ar putea sa iti placa si aceste articole:

O seara linistita

O seara placuta

Mesaje frumoase de buna seara

O seara minunata

Daca ar fi posibil sa traiesti intr-o poveste, in ce poveste ti-ar placea sa fii? Care este lumea imaginara care iti place cel mai mult? Eu cred ca as alege Dune si as fi parte din tribul fremenilor. 

Bucură-te de această seară minunată și lasă-mă să-ți trimit câteva mesaje frumoase:

"Sper ca această seară să fie presărată cu raze de bucurie și zâmbete. Să-ți aducă liniște și să te încarce cu energie pozitivă. O seară minunată să ai!"


"În această seară frumoasă, lasă-ți grijile să se topească și permite-ți să te relaxezi complet. Fii deschis la toate minunățiile pe care viața ți le oferă. Seara să-ți fie plină de farmec și magie!"


"În timp ce soarele apune și stelele își fac apariția, lasă-ți inima să se umple de bucurie și recunoștință pentru frumusețea vieții. O seară liniștită și senină să ai!"


"O seară minunată să-ți aducă amintiri frumoase și momente de fericire pură. Fii deschis la tot ce te înconjoară și permite-ți să te lași purtat de magia acestei nopți."


"În fiecare apus de soare se ascunde o promisiune de un nou început. Sper că această seară să-ți aducă oportunități și bucurii neașteptate. Bucură-te de fiecare clipă!"


"Lasă ca această seară să-ți aducă liniște și pace în suflet. Închide ochii și respiră adânc, savurând fiecare moment. O seară minunată și odihnitoare să ai!"


"Seara este momentul când poți să-ți descarci grijile și să-ți hrănești sufletul cu frumusețea din jurul tău. Lasă-ți inima să vibreze în armonie cu liniștea serii. O seară minunată să ai!"


"În această seară, dă-ți voie să rătăcești prin visuri și să zbori cu gândul în cele mai frumoase locuri. Să ai o seară de neuitat, plină de inspirație și bucurie!"


"Închide telefonul, deschide-ți inima și bucură-te de conexiunile autentice cu cei dragi în această seară. Sărbătorește fiecare moment alături de oamenii care te fac să te simți minunat. O seară plină de iubire să ai!"


"În această seară, permite-ți să te învăluiască atmosfera liniștită și magică. Admiră frumusețea lumii din jurul tău și fii recunoscător pentru tot ce ai. Seara să-ți fie plină de binecuvântări și fericire!"

Sper că aceste mesaje frumoase îți aduc un zâmbet pe buze și îți fac seara minunată! Bucură-te de fiecare clipă și creează amintiri prețioase.

Comentarii