Casa de piatra! Cele mai frumoase urari de nunta pentru mire si mireasa

 Casa de piatra! Cele mai frumoase urari de nunta pentru mire si mireasa

Am pregatit cateva mesaje de nunta pe care le poti trimite ca pe o felicitare Casa de piatra tuturor celor care se casatoresc. Sunt urari noi, unice, potrivite atat pentru mire, cat si pentru mireasa, pentru toti cei proaspat casatoriti. 

Mire si mireasa

Intr-o noua casa,

Fie ea de piatra dura,

Fara cearta, fara ura!

Fie nunta minunata,

De iubire luminata!

Fie dragostea curata,

De nimic rau tulburata!

Trimite pe Facebook:

 

 Toate celelalte minunate urari de nunta pentru mire si mireasa le poti descoperi usor daca dai apesi pe cuvintele ingrosate din titlul acestui articol. Vei ajunge imediat pe youtube, unde exista un videoclip de exceptie cu urari de cununie si urari de nunta pentru mireasa si pentru mire. Casa de piatra proapetilor casatoriti! 

Am pus mult suflet in cele mai frumoase urari de nunta pentru mire si mireasa si sper ca asta sa se simta. Daca vrei sa le faci o bucurie si o surpriza celor care se casatoresc, trimite-le in dar aceste felicitari de nunta deosebite. Sunt urari de casatorie scurte, dar de mare efect. 

Le poti folosi chiar si cand participi la nunta, daca vrei sa alegi una dintre aceste frumoase urari de nunta si sa le scrii pe plic sau in cartea amintirilor, daca mirii pregatesc asa ceva. 

Eu am participat la o nunta unde proaspetii casatoriti, in dimineata de duminica, chiar inainte ca nunta sa se termine, ne-au adus o carte cu urari pentru nunta si casatorie. Fiecare invitat a scris acolo cateva cavinte frumoase, texte urari de nunta venite din suflet. 

Ne-am si distrat mult pe tema asta pentru ca unii nuntasi bausera cam mult si ceea ce a iesit cand au incercat sa scrie marturiile lor de nunta a fost de-a dreptul haios. 

Asadar, daca vrei sa descoperi cele mai frumoase urari de nunta, te invit sa dai clic pe cuvintele ingrosate din titlu ca sa le transmiti mirilor Casa de piatra in cele mai frumoase felicitari de nunta. 

Dragii mei mire și mireasă, vă dorim ca această călătorie a iubirii voastre să fie presărată cu bucurie, înțelegere și complicitate. Fie ca dragostea voastră să crească și să strălucească în fiecare zi, iar căsnicia voastră să fie plină de fericire și împlinire. Felicitări cu ocazia nunții voastre!

La nunta voastră, să vibreze inimile de bucurie, iar ochii voștri să strălucească de dragoste. Să vă susțineți reciproc în fiecare pas al vieții, să vă fiți sprijin și alinare în clipele dificile și să împărtășiți împreună cele mai frumoase și memorabile momente. Să aveți o căsnicie plină de armonie și iubire!

Astăzi, când începeți un nou capitol al vieții voastre, vă dorim ca iubirea voastră să înflorească precum cele mai frumoase flori. Să rămâneți mereu îndrăgostiți unul de celălalt și să vă bucurați de toate minunile pe care le aduce căsnicia. Să fiți fericiți și să vă susțineți visurile în fiecare zi!

Fie ca legătura voastră să fie puternică precum stânca și să reziste cu tărie în fața oricăror provocări. Să vă respectați și să vă iubiți necondiționat, iar căsnicia voastră să fie un exemplu de dragoste și armonie pentru cei din jur. Felicitări pentru căsătorie și toate gândurile noastre bune vă însoțesc!

Să vă călăuziți unul pe celălalt pe drumul vieții, cu încredere și respect. Să vă aduceți mereu zâmbetul pe buze și să păstrați aprinsă scânteia iubirii în inimile voastre. Fie ca nunta voastră să fie doar începutul unei călătorii minunate, presărată cu iubire și fericire.

În această zi specială, să vă uniți destinele într-o căsătorie plină de bucurie și iubire necondiționată. Să vă sprijiniți unul pe celălalt în toate încercările vieții și să construiți împreună o relație frumoasă și durabilă. Să aveți o căsnicie fericită și plină de momente minunate!

Vă urăm să aveți o căsnicie în care dragostea să fie mereu proaspătă ca roua dimineții și să vă sprijiniți unul pe celălalt ca doi stâlpi puternici. Să vă bucurați de frumusețea vieții alături de sufletul vostru pereche și să faceți din fiecare zi o sărbătoare a iubirii voastre. Felicitări și multă fericire în căsnicia voastră!

În această zi magică a nunții voastre, vă dorim ca iubirea voastră să crească mereu, ca în fiecare anotimp să aducă o nouă rază de soare în căsnicia voastră. Să aveți grijă unul de celălalt și să vă bucurați de fiecare moment alături de persoana iubită. Felicitări și o viață împlinită în doi!

Să vă căsătoriți cu inimile pline de iubire și sufletele deschise spre noi aventuri. Să vă completați reciproc și să creați amintiri minunate în fiecare pas al căsniciei voastre. Fie ca dragostea voastră să fie veșnică și să vă umple inimile de fericire și împlinire. Felicitări și toate cele bune pentru voi!

Fie ca nunta voastră să fie doar începutul unei călătorii extraordinare, în care să vă descoperiți unul pe celălalt în fiecare zi. Să vă spuneți "Te iubesc" în fiecare dimineață și să vă amintiți mereu de frumusețea iubirii voastre. Felicitări pentru căsătorie și o viață plină de iubire și bucurie în doi!




S-ar putea sa ai nevoie si de urari de La multi ani, fata mea

O zi minunata iti doresc si distractie la nunta! 

Unde si cum se mai casatoresc oamenii in zilele noastre? Vazusem acum vreo doi ani o stire despre un cuplu care a ales sa se casatoreasca sub apa, imbracati in costume de scafandri. Ideea pare draguta, insa nu cred ca este tocmai practica. 

Preotul cu siguranta te va injura in gand si oricum va trebui sa il platesti cu bani grei ca sa il convingi sa te cunune sub apa, mai ales daca in jurul lui misuna pesti mai mici si mai mari.

Apoi iesi pe mal, ud leoarca, unde te asteapta nuntasii. Toti imbracati elegant, frumos, la costume si in rochite de gala, iar tu cu apa siroind din par trebuie sa mergi sa faci dus, sa te usuci, sa te imbraci si abia apoi, gata obosit, sa incepi nunta. 

Va surade ideea de a va oficializa relatia sub apa, imbracati in costume de scafandri si cu furtunul in gura? 


Comentarii