duminică, 12 mai 2024

Cafeaua de dimineata

 Sa nu uitati niciodata un lucru simplu, dar totodata important - cafeaua de dimineata se bea intotdeauna alaturi de prieteni. Fie ca e vorba despre un mebru drag din familie, fie ca e vorba despre un prieten vechi, fie ca e vorba despre cineva cu care obisnuiti sacomunicati pe facebook sau pe alte retele de socializare, atunci cand va incepeti ziua spunand cuiva buna dimineata si oferindu-i o cafea reala sau virtuala, porniti la drum cu zambetul pe buze si cu fericirea pe chip. Cum sa nu va mearga bine in asemenea conditii?

Eu va ofer astazi tuturor cafeaua de dimineata si sper din suflet sa va bucurati de fiecare clipa a zilei si a vietii, asa cum stiu ca meritati. Aici gasiti mai multe urari de buna dimineata la cafea, ca sa aveti provizii pentru toti prietenii si pentru toti cei care va sunt dragi. Va pup si va doresc sa aveti o zi superba, cu bucurii si multe surprize placute!



La ce sunt buni prietenii daca nu sa iti fie alaturi la bine si la greu, sa te sprijine cand te clatini, sa rada alaturi de tine cand esti fericit/a, sa te sfatuiasca atunci cand nu iti gasesti calea? Eu vreau astazi sa va recomand o minune de carte pentru femei, o incantare pentru ochi si suflet - Ganduri balsam din suflet pentru suflet.



Puteti bea cafeaua de dimineata in compania acestei carti pentru femei. Va fi ca si cum ati avea alaturi pe cineva drag care va intelege, va sprijina, va sfatuieste si va imbratiseaza cu caldura, din suflet pentru suflet.

În liniștea dimineții, când soarele încă își deschide ochii și natura abia începe să-și trezească cântecul, există un moment sacru pe care-l savurez cu fiecare înghițitură de cafea: acela de a fi doar eu, o carte și aroma caldă a cafelei proaspăt făcute.

Îmi place să mă pierd în paginile unei cărți care mă îmbie cu frumusețea sa sensibilă și cu înțelepciunea subtilă a cuvintelor. Fiecare pagină întoarsă deschide o fereastră către o lume nouă, plină de emoții și întrebări, iar fiecare înțelegere dobândită îmi hrănește spiritul.

În acel moment, simt cum timpul încetinește ritmul și liniștea mă învăluie în brațele ei tandre. Sunetul ploii ușoare care lovește ferestrele sau cântecul păsărilor de-afară devin coloana sonoră a contemplării mele interioare, în timp ce cuvintele din paginile cărții devin prietenii mei în această călătorie a gândurilor.

Gusta cafelei de dimineață se îmbină cu gustul fiecărui cuvânt citit, iar fiecare înghițitură devine o pauză în care simt cum energia revine în mine, pregătită să mă întâmpine în fața zilei care abia începe.

În această simfonie a dimineții, în care cafeaua și cartea se împletesc într-o armonie perfectă, simt că sunt într-un loc al meu, un sanctuar al liniștii și al contemplării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu