duminică, 12 mai 2024

La multi ani de ziua ta

 Nu exista om care sa nu se bucure atunci cand primeste urari frumoase pentru ziua de nastere sau pentru ziua onomastica. Cei care spun altceva va mint sau se mint singuri ca sa isi ascunda undeva in adanc durerile. E cumplit sa vezi ca, de ziua ta, nu ai pe nimeni care sa isi aminteasca si sa iti spuna un cald La multi ani. Eu chiar cunosc un asemenea om. Am scris despre el aici, in articolul Amprenta pe suflet

Cu gandul la el, dar si la toti cei care inca mai au suflet si vor sa le faca bucurii altora, va ofer astazi un mic cadou: o urare venita din inima - La multi ani de ziua ta! La multi ani tie, om bun si frumos! Sa-ti fie clipele pline de bucurii, sa ai sanatate si curajul de a infrunta tot ceea ce va veni! 

Iata cateva felicitari de la multi ani de ziua ta. Le puteti trimite oricui, oricand si garantat vor fi primite cu bucurie. Puteti trimite astfel de mesaje frumoase oricui, prietenilor sau familiei, cunoscutilor din viata reala sau celor cu care comunicati pe internet, barbati sau femei. 

***

Dragă [Nume],

Astăzi este ziua ta specială, o ocazie minunată pentru a celebra persoana extraordinară pe care ești. În această zi plină de emoții, îți doresc să fii înconjurat de iubire, sănătate și bucurii nemărginite.

Cu fiecare an care trece, aduci în viața noastră o rază nouă de lumină și inspirație. Ești un exemplu de putere, înțelepciune și bunătate pentru cei din jurul tău. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce aduci în lumea noastră, pentru că fiecare moment petrecut alături de tine este o binecuvântare.

Sărbătoarea aceasta nu este doar despre trecerea timpului, ci și despre sărbătorirea drumului parcurs și a visurilor împlinite. Îți doresc să ai parte de aventuri noi, să-ți împlinești aspirațiile și să continui să zâmbești în fața tuturor provocărilor ce vor veni.

La mulți ani, [Nume]! Să fie această zi plină de magie și să aducă în viața ta numai momente memorabile și fericite!

Cu drag și admirație, [Semnătura]

***

Dragă [Nume],

Astăzi este ziua în care lumina ta strălucește mai puternic ca niciodată. În această zi minunată, sărbătorim tot ceea ce ești și tot ceea ce ai realizat până acum.

Cu fiecare pas pe care-l faci înainte, lasi în urmă o amprentă de inspirație și perseverență. Ești o forță a naturii și o sursă de speranță pentru cei din jurul tău. Îți mulțumesc pentru că ești mereu acolo, cu un zâmbet cald și cu o inimă deschisă.

La aniversarea ta, îți doresc să-ți atingi toate visele și să continui să cucerești lumea cu pasiunea și determinarea ta. Să ai parte de aventuri neașteptate și de momente de neuitat alături de cei dragi.

La mulți ani, [Nume]! Fie ca această zi să fie doar începutul unei călătorii extraordinare, plină de realizări și fericire!

Cu drag și admirație, [Semnătura]

***

Dragă [Nume],

Astăzi este ziua în care universul sărbătorește prezența ta inconfundabilă în această lume. Cu fiecare răsărit de soare, aduci în viața noastră o rază nouă de speranță și bucurie.

În această zi plină de magie, îți mulțumesc pentru că ești o parte atât de valoroasă din călătoria noastră. Cu fiecare zâmbet și fiecare gest de bunătate, schimbi lumea într-un loc mai luminos și mai frumos.

La aniversarea ta, îți doresc să continui să strălucești în lumina proprie și să îți urmezi pasiunile cu inima deschisă. Să ai parte de clipe de neuitat și de împliniri care să-ți aducă bucurie sufletească.

La mulți ani, [Nume]! Fie ca această zi să fie doar începutul unei călătorii pline de aventuri și realizări remarcabile!

Cu drag și respect, [Semnătura]






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu