O dupa-amiaza placuta oriunde te-ai afla!

 O dupa-amiaza placuta oriunde te-ai afla!

Iti doresc sa te bucuri de aceste ore frumoase ale dupa-amiezii, sa te relaxezi daca ai ocazia si sa iti faci planuri pentru weekendul care deja bate la usa. Sper sa ai o zi senina in continuare, cu voie buna, armonie, prieteni dragi si zambete calde. 

Sa ai o dupa-amiaza placuta oriunde te-ai afla, sa te bucuri de sanatate, armonie in familie, belsug in casa si de prieteni adevarati pe care te poti baza oricand. 

Dupa-amiaza placuta si senina, cu ganduri bune, sanatate, spor in toate si fericire deplina!

Fie ca aceasta dupa-amiaza sa iti aduca odihna placuta, ganduri senine, caldura in suflet si multa sanatate!

Trimite pe Facebook:

 

 Sa iti fie ziua minunata in continuare, sa te bucuri din plin de tot ceea ce vei face si seara sa te gaseasca sanatos, cu sufletul vesel si inima usoara! Numai bine si Dumnezeu sa te binecuvanteze in aceasta dupa-amiaza si in toate zilele care vor veni!

O dupa-amiaza placuta, senina si reusita oriunde in lume te-ai afla si orice ai face, drag prieten!

"Bucură-te de o după-amiază minunată, indiferent unde te afli! Lasă-te purtat de razele soarelui și îmbătă-te cu frumusețea naturii înconjurătoare."

"Să-ți doresc o după-amiază plină de bucurii și momente de relaxare, oriunde te-ai afla. Lasă-ți gândurile să zboare și permite-ți să te destindăși în mijlocul armoniei."


"În această după-amiază însorită, să descoperi liniștea și pacea interioară, să te conectezi cu lucrurile care îți aduc fericirea și să îți alimentezi sufletul cu energie pozitivă."


"Indiferent dacă alegi să petreci după-amiaza într-o plimbare prin parc, la o terasă sau în compania unei cărți bune acasă, să îți aducă multă plăcere și relaxare."


"Te invit să te răsfeți în această după-amiază cu mici plăceri care îți aduc zâmbetul pe buze. Poate să fie o ceașcă de ceai aromat, un moment de meditație sau un timp petrecut cu persoanele dragi."


"Dacă ești în căutarea unei aventuri, explorează noi locuri și trăiește fiecare moment din această după-amiază ca pe o descoperire. Lasă-te purtat de curiozitate și bucură-te de experiențele pe care le oferă."


"În această după-amiază plăcută, lasă-ți mintea să se odihnească și să se relaxeze. Dă-ți voie să te deconectezi de la rutină și să te bucuri de timpul tău, indiferent de activitatea aleasă."


"În mijlocul unei zile obișnuite, poți transforma această după-amiază în ceva extraordinar. Bucură-te de fiecare moment și lasă-te inspirat de frumusețea și magia care te înconjoară."


"O după-amiază plăcută înseamnă să te bucuri de fiecare respirație și să trăiești în prezent. Apreciază frumusețea din jurul tău și lasă-te purtat de valurile de fericire care îți învăluie inima."


"Indiferent de circumstanțele în care te afli, fă-ți timp pentru a te relaxa și a-ți încărca bateriile în această după-amiază. Bucură-te de clipele liniștite și adu-ți aminte că fiecare moment contează!"

Eu am pregatit doua videoclipuri cu urari si mesaje de dupa-amiaza placuta. Le gasesti usor daca dai clic pe cuvintele ingrosate din acest text. Am pus in ele o parte din sufletul meu, asa ca sper sa iti placa aceste urari de dupa-amiaza placuta, la fel cum sper sa le placa si prietenilor tai, daca vei alege sa distribui videoclipurile pe facebook sau sa le trimiti ca sms pe whatsapp. 

De cate ori este posibil, eu aleg sa dorm o ora dupa-amiaza sau macar sa stau in pat, sa citesc dintr-o carte ca sa ma relaxez si sa imi reincarc bateriile pentru munca pe care o am de facut spre seara. Tu cum iti petreci dupa-amiaza de vineri?

Imi doresc ca raspunsul tau sa fie unul incantator, care sa imi trezeasca o usoara invidie, adica sa aflu ca ai o dupa-amiaza minunata, pe placul tau.




Sper sa ai in continuare o zi de vineri frumoasa si un weekend de poveste alaturi de cei dragi!

Pentru cazul in care nu voi reusi sa mai postez un articol in aceasta seara, va urez inca de pe acum Buna seara, oameni dragi! O seara frumoasa!

Eram undeva in nordul Italiei, intr-o zona superba. Casa unde locuiam era uriasa, cu etaj si multe amere, iar curtea era cu mult mai mare. Era o dupa-amiaza senina de vara. 

Stateam la umbra unui copac si citeam. La un moment dat, am auzit soneria de la intrare, semn ca era cineva la usa. M-am gandit ca trebuie sa fi fost prietena mea Giovanna, pe care o asteptam. 

Am lasat cartea pe scaun si am fugit spre casa. Pe terasa casei ramasese niste apa, o mica balta formata dupa ploaia de mai devreme. Acolo mi-a alunecat piciorul. Am simtit cum imi fug picioare. Corpul nu ma mai asculta. 

Mi-am dat seama ca urma sa dau cu capul de pamant, asa ca intr-o fractiune de secunda m-am redrsat mental si m-am rezemat in cot ca sa imi protejez capul. 

Durerea pe care am simtit-o atunci inca ma urmareste. Cotul mi s-a umflat imediat nepermis de mult, iar dupa-amiaza mea a devenit un cosmar racit cu gheata, apoi o lunga vizita la spital.

Voua va doresc sa aveti o dupa-amiaza senina si linistita, fara evenimente neplacute! 


Comentarii

  1. Trebuie să îți spun că tare îmi place noul tău blog! Mă plimb pe el pe ici, pe colo, mă duc într-un loc care mă duce în alt loc (bine, și pe celălalt blog tot așa mă plimbam, de nu mai știam cum să ajung înapoi de unde am pornit, dar tare îmi plac articolele și poveștile tale)... Să știi că și eu musai să mă odihnesc la amiază, ca și tine, fie dorm, fie citesc... Dacă nu avem de mâncare, gătesc căci, zicea bunica bunicii mele (și bunica mea mie) că, atunci "când vine bărbatul acasă, musai să am să-i dau ceva de mâncare, și de oi avea zeamă pe cute" - ceva cu care se ascute coasa). Experimentul meu a eșuat cu brio, aș putea spune, a ieșit un fel de sirop (și am făcut deja sirop de mentă), așa că încerc să dreg situația cu niște mure și zmeură din congelator. Ăsta va fi experiment la experiment, vedem la final ce iese (dacă iese). Oricum, în pensie fiind, am timp și de experimente, căci atunci când lucram, abia așteptam să mă pun în pat, nu să experimentez. Te îmbrățișez cu mult drag și îți doresc și eu de pe acum o seară minunată!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ar trebui sa imi urmezi exemplu si sa pui linkuri in articole catre texte mai vechi. Este o tactica folosita in principal de catre cei care fac SEO la nivel de profesionisti, insa functioneaza si pentru noi la fel de bine. Oamenii raman mai mult pe blog, afla mai multe...
      Ah, imi pare rau ca nu ti-a iesit. Eu am facut odata o "dulceata" din flori de salcam. A iesit un fel de miere cu petale. A fost buna pe timpul iernii, la ceai. :)))
      Te imbratisez! O seara cat mai placuta iti doresc, Lora mea!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu