marți, 2 iulie 2024

O zi de joi frumoasa si luminoasa!

 Tuturor va doresc sa aveti o zi de joi frumoasa si luminoasa! O zi insorita in care sa zambiti mult, sa va bucurati de fiecare clipa si sa daruiti din preaplinul inimilor voastre celor mai putin norocosi. Diminetile de joi incep intr-un mod special, simplu si totusi plin de farmec: cu o cafea aburinda si cu urari pe care le trimitem prietenilor. Sarbatorim astfel micile bucurii ale vietii, acele momente care ne aduc linistea sufleteasca si care ne umplu sufletul de caldura.

Aerul diminetii e proaspat, pasarile deja canta vesele pe crengile copacilor, fructele s-au copt si isi raspandesc aromele pe dealuri, pe campii si chiar prin orase. Aroma intensa si bogata de cafea proaspata face ca ziua de joi sa inceapa frumos si sa ne dea enegia de care avem nevoie pentru a face fata provocarilor care ne vor iesi in cale. Cu inima plina de veselie parca altfel vedem viata, nu-i asa?

Povesti crestine pentru copii cu morala




Urarea mea, O zi de joi frumoasa, nu este doar o vorba in vant. Este gandul meu bun indreptat catre toti prietenii mei, catre cei pe care nu ii cunosc, dar pe care ii simt aproape, catre cei carora nimeni nu le spune un cuvant de mangaiere la trezire. Voua tuturor va doresc sa traiti clipe frumoase, sa va lasati purtati de amintiri placute si sa va faceti planuri pentru ca ziua de astazi sa fie cu adevarat incantatoare si binecuvantata. 

Va doresc sa va gasiti timp pentru voi, sa va iubiti asa cum meritati, sa va bucurati de o cafea calda si aromata, sa va gasiti linistea interioara si sa zambiti frumosului din jurul vostru. Sa va fie ziua de joi minunata si fiecare clipa sa devina o amintire frumoasa si luminoasa!

Aici gasiti urari si mesaje frumoase pentru prieteni:

O zi de miercuri frumoasa

O zi de marti cu noroc

O zi de luni frumoasa

Duminica placuta

Buna seara




O zi de miercuri frumoasa, cu bucurii!

 O zi de miercuri frumoasa, cu bucurii si mult noroc! Miercuri e ziua in care viata se echilibreaza. Sa ai parte de oportunitati neasteptate, zambete sincere si multa iubire! 

Iata cateva curiozitati despre ziua de miercuri:

-In limba engleza, cuvantul Wednesday provine din engleza veche si inseamna Ziua lui Oden, cu referire la zeul Odin, zeul suprem in mitologia nordica.

-In multe limbi latine, miercuri vine de la Mercur, zeul roman al comertului, comunicarii si calatoriilor. 

-In traditia hindusa, e bine sa porti verde miercurea, ca sa ai noroc si prosperitate. 

Carti pentru femei




-In multe culturi, miercuri este considerata o zi norocoasa pentru inceperea de noi proiecte deoarece este ziua din mijlocul saptamanii si simbolizeaza echilibrul. 

-In mitologia japoneza, miercuri este considerata o zi buna pentru activitati legate de apa, cum ar fi pescuitul sau sporturile nautice. 

Te invit sa descoperi si alte articole interesante de pe blogul Urari Mesaje Felicitari:

Ce culoare sa porti in functie de zilele saptamanii

O zi de marti cu noroc

O zi de luni frumoasa

Duminica placuta

Buna seara




luni, 1 iulie 2024

O zi de marți cu noroc vă doresc!

 O zi de marți cu noroc vă doresc! Se spune că marți sunt trei ceasuri rele, însă eu cred că fiecare zi este așa cum ne-o facem noi și că un strop de noroc contribuie întotdeauna la mai binele fiecăruia dintre noi. Tocmai de aceea vă urez să vă fie ziua de marți plină de bucurii neașteptate, ca un curcubeu ce colorează cerul după furtună. Să întâlniți doar oameni cu suflet mare care să vă zâmbească sincer și norocul să vă însoțească pe tot parcursul zilei.

În loc de trei ceasuri rele, să aveți în această frumoasă zi de marți trei bucurii neașteptate, trei zâmbete calde, trei realizări, trei raze calde și luminoase care să vă însotească la fiecare pas. O zi de marți cu noroc și voie bună să aveți, oameni frumoși!

Povești pentru copii în limba română. O carte distractivă și educativă din care cei mici pot învăța foarte ușor zilele săptămânii. Cățelul Toby și purcelul Oscar pleacă în aventură. Vino alături de ei pentru a te distra. Vei învăța zilele săptămânii și câteva lucruri despre fructe. Vei învăța ce înseamnă curajul, prudența și prietenia. O vei cunoaște pe Zâna Fructelor.





Urări de bună dimineața pentru prieteni:











Iată câteva evenimente plăcute care au avut loc în zile de marți:

Marți, 12 aprilie 1961: Iuri Gagarin a devenit primul om care a călătorit în spațiu, un moment istoric și deosebit de important pentru omenire.

Marți, 24 noiembrie 1859: Charles Darwin a publicat „Originea speciilor”, o lucrare revoluționară în domeniul biologiei.

Marți, 9 noiembrie 1989: Zidul Berlinului a început să fie demolat, marcând sfârșitul unei ere și începutul reunificării Germaniei.

Marți, 29 martie 1977: În Marea Britanie, a fost lansată piesa „Dancing Queen” a trupei ABBA, care a devenit una dintre cele mai populare melodii din toate timpurile.

Marți, 20 ianuarie 2009: Barack Obama a fost inaugurat ca al 44-lea președinte al Statelor Unite, devenind primul președinte afro-american al țării.

Marți, 10 iulie 2018: Salvarea cu succes a echipei de fotbal thailandeze și a antrenorului lor, care au fost prinși într-o peșteră timp de 18 zile. Aceasta a fost o operațiune internațională de salvare care a captat atenția lumii și s-a încheiat cu bine.

Aceste exemple demonstrează că marțea poate aduce și momente de bucurie și realizări semnificative.