joi, 30 mai 2024

Cafeluța de dimineață alături de prieteni

 Cine bea cafeluța de dimineață alături de prieteni? Știu că mulți dintre voi fac asta, chiar dacă de multe ori doar virtual, pentru că așa sunt vremurile pe care cu mirare le trăim. Tocmai din acest motiv îi apreciez și invidiez (în mod pozitiv) pe cei care mai pot bea cafeluța cu prieteni în viața reală, stând la povești despre stele și ignorând voit faptul că toată lumea în ziua de astăzi își pozează ceașca de cafea pentru a o posta pe facebook, instagram sau tik tok alături de urări de bună dimineața.

Cafeluța de dimineață este gustoasa oricum, mai ales daca ne gandim ca multa lume nu are incotro. Unii sunt plecati departe de tara, de familie si de prieteni, altii au ajuns la varsta la care le este tot mai greu sa isi faca noi prieteni, iar cei vechi nu mai exista din varii motive, altii sunt de felul lor mai singuratici si se simt confortabil in mediul online, in spatele monitorului si al tastaturii etc. 

Pentru voi toti, urarea mea de bine la cafeluța de dimineață - Bună dimineața! Fiecare înghițitură din cafeluța ta să-ți aducă inspirație și energie. Gândește-te la ziua de azi ca la o pânză albă, pe care o poți picta cu gânduri frumoase și fapte bune. Să ai parte de o zi plină de bucurii și realizări! Amintește-ți să iei lucrurile pas cu pas și să te bucuri de fiecare moment. Cu răbdare și un zâmbet, totul devine mai ușor. Adu-ți aminte: cea mai frumoasă cale de a progresa este să nu te compari cu alții, ci doar cu tine cel/cea de ieri. Să ai o zi minunată!

Cărți pentru femei în românăCe faci atunci când sufletul îți este trist, pustiu? Cum te remontezi atunci când simți că ți s-au înecat toate corabiile? Ce carte citești atunci când ai nevoie să te regăsești? Gânduri balsam din suflet pentru suflet este cartea care îți poate deveni partener fidel în astfel de clipe, ca și în zilele în care ai nevoie de cuvinte balsam care să îți mângâie mintea și inima. Din suflet îți ofer aceste gânduri pentru suflet și sper să te bucuri de fiecare cuvânt.

Cafeluța de dimineață alături de prieteni



O dimineață frumoasă vă doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu