Ce inseamna o premiera pe youtube?

 Ce inseamna o premiera pe youtube? Ganduri la ceas de seara

Multa lume inca nu stie ce inseamna o premiera pe youtube, asa ca imi fac datoria de onoare sa lamuresc lucrurile pentru cei care sunt interesati de raspuns, mai ales ca am observat ca unii ar dori sa participe, dar in acelasi timp se tem tocmai din cauza ca nu stiu ce este o premiera pe youtube.

Ei bine, in cuvinte foarte simple voi explica si, daca aveti totusi nelamuriri sau doriti sa aflati mai multe, este suficient sa intrebati intr-un comentariu. Ca sa comentati selectati contul de google/youtube si veti putea scrie cate comentarii doriti. 

O premiera pe youtube este un videoclip obisnuit programat sa apara la o anumita ora. 

Il poti vedea din clipa in care apare, la ora la care a fost programat.

Trimite pe Facebook:

 

 Ce are in plus o premira pe youtube? Faptul ca poti vorbi in timp real cu autorul videoclipului. Nu va vedeti, insa ii poti lasa comentarii, iar el iti poate raspunde chiar in timp ce se deruleaza videoclipul.

Nu va vedeti, insa puteti comunica in timp real. 

Ce mai aduce nou o premiera pe youtube? Faptul ca nu poti derula videoclipul inainte sau inapoi pana cand nu se termina. Mai tarziu, dupa terminarea premierei, il vei putea derula inainte si inapoi ca pe orice alt videoclip de pe youtube. 

Care sunt avantajele atunci cand urmaresti pe youtube o premiera a unui videoclip? Pentru tine, ca privitor, exista bucuria de a comunica in timp real cu autorul videoclipului, de a-i multumi pentru ceea ce ofera, de a-l lauda sau de a-i pune anumite intrebari.

Ce avantaje are un autor de videoclipuri daca face premiere pe youtube? In cazul in care are destui abonati si acestia il urmaresc in timpul premierei, poate aduna mai multe minute/ore decat in mod obisnuit sau, daca deja si-a monetizat canalul de youtube, poate castiga cu cativa banuti in plus. 

Urari, Mesaje, Felicitari - canalul meu de youtube, a ajuns la un numar de 1048 de abonati. In aceasta seara am ales sa imi setez videoclipul de noapte buna ca fiind premiera pe youtube.

Ce credeti ca s-a intamplat? Din cei 1048, doar 5 au fost prezenti la premiera. 5 persoane din peste 1000 de abonati. E trist si dureros. Imi facusem atatea sperante... 

Nu poti obliga omul sa stea cu tine la premiera. Nu il poti obliga sa faca nimic din ceea ce nu isi doreste. Dar il poti ajuta sa inteleaga ca nu e nimic rau in a viziona o premiera pe youtube, ca nu e nimic periculos, ca nu i se intampla nimic rau. 

 Creatorii de continut sunt cei care trebuie sa le explice oamenilor astfel de lucruri, sa ii incurajeze si sa ii ghideze, caci nimeni nu s-a nascut invatat. 

Daca fiecare creator de continut, pe nisa lui, in comunitatea lui, ar explica urmaritorilor sai ce inseamna o premiera, ce inseamna sa faci sau sa vizionezi un videoclip live, cat conteaza fiecare like, fiecare comentariu, fiecare distribuire a videoclipului, fiecare abonare cu clopotel, toti am avea de castigat. 

Ar castiga si urmaritorii nostri, care ar sta relaxati si s-ar bucura de ceea ce le oferim, de toata munca noastra, am castiga si noi minute/ore pentru a ne monetiza canalele sau chiar niste banuti, in cazul in care sunt deja monetizate. 

Eu va doresc tuturor o seara placuta si sper sa nu va mai temeti de premierele de pe youtube, caci nu va fac nici un rau.

O seara binecuvantata

Noapte buna

Noapte buna





Comentarii