sâmbătă, 10 august 2024

Cafeluta cu noroc iti aduce zambetul pe loc!

 Bun venit pe blogul unde fiecare noua dimineata aduna laolalta oameni frumosi, cu suflete curate, care sunt uniti de pasiunea pentru cafea si de obisnuinta de a face urari de buna dimineata prin mesaje online la cafeaua de dimineata. Pentru astazi avem ceva nou - Cafeluta cu noroc iti aduce zambetul pe loc! Indiferent cum te-ai trezit in aceasta dimineata, indiferent cate griji iti apasa sufletul, cand esti inconjurat de prieteni, fie ei si numai din cei cunoscuti pe internet, parca simti ca treci mai usor peste greutati si peste probleme. 

Cafeluta de dimineata sa va aduca numai bucurii si sa reprezinte inceputul unei zile minunate, plina de bucurii si iubire! Cafeluta cu noroc sa va fie ca un cantec bland intr-o zi furtunoasa, ca un boboc de trandafir in mijlocul unei gradini paraginite, ca o raza de soare intr-o dimineata rece. O dimineata frumoasa incepe intotdeauna cu o cafeluta cu noroc, asa ca eu va ofer din toata inima mesajul meu cald, o ceasca de cafea aburinda si un trifoi cu patru foi care sa va poarte noroc. 

Ati observat cat de rai au devenit oamenii si cata ura este pe internet pentru orice subiect "la moda"? Pe mine ma sperie faptul ca acesti oameni traiesc printre noi si ca ne putem intalni intamplator cu ei cand iesim din casa. Mi-e dor de vremurile in care oamenii se intelegeau unii cu altii, simteau mila fata de cei napastuiti si intindeau mana sa ii ajute pe cei care aveau probleme. Acea lume pare ca a disparut. Uneori mi se pare ca bunatatea nu mai exista decat in anumite carti de povesti pentru copii. Ce ar trebui sa facem ca sa aducem acea lume frumoasa inapoi?

Sa imi spuneti in comentarii daca va place poza cu ceasca de cafea aburinda pe care cu atata drag am pregatit-o pentru fiecare dintre voi. Va imbratisez si va doresc sa aveti o zi minunata, cu mult noroc, cu bucurii, cu sanatate si impliniri!