duminică, 30 iunie 2024

O zi de luni frumoasa

 Incepe o noua saptamana, iar eu ma grabesc sa va spun O zi de luni frumoasa. Vreau sa va ofer si o imagine care imi place foarte mult cu o ceasca de cafea si cu urari pentru luni. Sa intram in acest nou capitol cu inima sus si cu mintea deschisa, gata sa facem fata tuturor provocarilor care se vor ivi. Sa nu uitam niciodata ca fiecare nou inceput este o sansa de a ne rescrie povestea, cu speranta si curaj, imbratisand necunoscutul ca pe un prieten vechi.

O zi de luni frumoasa incepe cu o cafea aromata, cu un zambet sincer si cu speranta ca intreaga saptamana va fi extraordinara, cu bucurii in fiecare clipa, cu realizari pe toate planurile, cu surprize placute si cu iubire, caci ce ar fi omul fara iubire... 

Va invit sa descoperiti si alte pagini de pe blogul meu si sa va alegeti imaginile cu cafea care va plac mai mult pentru a le trimite prietenilor. Toate sunt gratuite, desigur.

Cafeluta de luni dimineata

O sambata frumoasa

O dupa-amiaza placuta

O dimineata frumoasa

Cafeluta de dimineata



Sa ai curajul de a imbratisa schimbarea atunci cand viata pare sa mearga pe un drum gresit inseamna sa fii un om puternic, o inima viteaza care, chiar daca se teme de noi inceputuri, prefera sa isi croiasca propria poteca pentru a nu mai merge pe calea batatorita formata de altii. E greu, desigur, e inspaimantator, insa la final descoperim ca a fost cea mai buna alegere si ca viata noastra s-a schimbat in bine. Ce poate fi mai frumos de atat? 

Sa ne bucuram de noi inceputuri, sa bem cafeaua alaturi de prieteni, sa zambim privind cerul si sa inhalam parfumul bobocilor care acum isi deschid petalele spre o noua viata, spre lumina calda a soarelui. Sa fim ca niste boboci care acum incep sa infloreasca. O zi de luni frumoasa si o saptamana minunata va doresc, dragi prieteni ai sufletului meu!

sâmbătă, 29 iunie 2024

Duminica placuta, oameni buni!

 Duminica placuta, oameni buni! Sa aveti o zi pe placul vostru si sa va bucurati de tot ceea ce e frumos in viata voastra. Am alergat din floare in floare si am cules pentru voi parfum duminical, raze de soare caldute, bucurii si multa sanatate. Vi le daruiesc cu inima deschisa si cu speranta ca vor ajunge pana la voi. 

Sa va fie duminica zi de repaos, de meditatie, de implinire si daruire. Culegeti din viata doar ceea ce este frumos, dulce si parfumat, oameni buni. Albinele nu se odihnesc decat pe flori si se hranesc doar cu nectar. Fiti ca albinele chiar si in ziua de duminica.

Povesti despre insecte pentru copii gasiti aici. Daruiti cu inima deschisa celor mici povesti din care sa invete cat de frumoasa este viata si cat de importanta este familia, la fel cum importanti sunt si prietenii adevarati. Duminica placuta va doresc!

Cafeluta de dimineata alaturi de prieteni

O dimineata frumoasa va doresc!